Επέτειος 2 Χρόνων! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την mixasgr   
Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2009 16:59
H Newhellas Clan γιορτάζει τα 2 χρόνια ζωής!

Από τον Αύγουστο του 2007 ως και σήμερα η ομάδα με σταδιακά βήματα μπροστά συνεχίζει την ανοδική της πορεία προσφέροντας στα Μέλη της και σε φίλους την δυνατότητα να διασκεδάσουν παίζοντας...

Να θυμίσουμε ότι η Ομάδα ξεκίνησε με πενιχρά μέσα και ελάχιστες δυνατότητες και όμως 2 χρόνια μετά διαθέτουμε την δική μας ιστοσελίδα+forum, σύστημα διαχείρισης Μελών προσαρμοσμένο στις ανάγκες μας και φυσικά τον NHS CS Public Server !

Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν...

Αν και η ομάδα ξεκίνησε με αρκετά παραπάνω παιχνίδια, όπως το Battlefiled 1942, Battlefiled 2, Rise of Nations και Americas Army 2, σταδιακά τα παραπάνω παιχνίδια καταργήθηκαν ή έγιναν ανενεργά διότι είτε ξεπεράστηκαν και κανένας δεν τα έπαιζε πια είτε γιατί δεν βρήκαμε φίλους ώστε να τα κρατήσουμε ζωντανά.

Πλέον η ομάδα μας προχωράει στο μέλλον σχεδιάζοντας προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις της με βάση πάντα τις ανάγκες των παικτών. Για αυτό το λόγο φέρος θα είμαστε σε διαρκή αναζήτηση νέων και δυναμικών παιχνιδιών.

Σε αυτό το πλαίσιο υιοθετούμε επίσημα και ανηπερβλητα σε αυτή την 3η χρονιά την λειτουργία Open Source παιχνιδιών!
Αν και πάντα η ομάδα μας υποστήριζε και συνεχίζει να υποστηρίζει ανοικτό λογισμικό, όπως το LinuX, πλέον αποφασίσαμε να μπούμε δυναμικά στην υποστήριξη παιχνιδιών ανοικτού κώδικα διότι πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας άγνωστος αλλά συνάμα εκπλητικός κόσμος που περιμένει να αναδειχθεί.

Όπως και στην περίπτωση του NHS CS Public Server που βάλαμε ψηλά τον πήχη φτιάχνοντας έναν δυναμικό και προπάντος secure server από τους ελάχιστους στην Ελλάδα έτσι και σύντομα θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες αλλαγές και κατασκευές...  που θα δώσουν μια αξιόπιστη βάση για τα Open Source παιχνιδια στην Ελλάδα!

NHS Empire
 
filiko_01-80 filiko_01-79 Paintball! filiko_01-59 filiko_01-20 filiko_01-51 filiko_01-07 Mastro-invA The Winner! filiko_01-09 filiko_01-45
Valid XHTML & CSS - Design by ah-68 - Copyright © 2007 by Firma